Schrijf voor ons!

Ben jij een ware (heavy) metalliefhebber? Dan zijn wij op zoek naar jou! Er is namelijk altijd wel iets te schrijven over deze muziekstijl. Helaas hebben wij lang niet altijd evenveel tijd. Daarnaast ontgaat ons natuurlijk ook weleens iets, maar dat willen we natuurlijk voorkomen. Daarom zoeken wij liefhebbers van (heavy) metal die er ook nog eens graag over schrijven. Voel jij je aangesproken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

Frank BuitelaarFrank Buitelaar

In de jaren ’80 kwam ik voor het eerst in aanmerking met heavy metal. Ik was meteen helemaal verliefd op deze stijl. Als fervent muzikant besloot ik daarom zelf een heavy metalband te beginnen. Momenteel zijn wij nog steeds actief. Om mijn passie voor deze muziekstijl met jullie te delen, schrijf ik zo nu en dan iets op dit blog.