Metal luisteren via het internet

Als metalliefhebber wil jij natuurlijk graag altijd en overal metalmuziek luisteren. Dit was vroeger lastig, aangezien je alleen een computer had om muziek te luisteren. Met de komst van de smartphone is dit veranderd. Je kunt nu immers altijd en overal naar jouw favoriete (heavy) metal luisteren. Tenminste, wanneer je over een kwalitatieve internetverbinding beschikt of een goedkoop internetabonnement hebt afgesloten. Je wilt immers wel metalmzuiek van goede kwaliteit. En daarnaast mag het je natuurlijk niet te veel kosten.listen to music online

Meerdere internetabonnementen

De meeste mensen maken een grote fout bij het afsluiten van een internetabonnement. Zij letten doorgaans namelijk alleen maar op de prijs van een abonnement. Natuurlijk is het lekker wanneer een pakket je weinig kost. Maar goedkope abonnementen hebben vaak ook een groot nadeel: de internetsnelheid. Dit voorkom je door internetabonnementen te vergelijken. Richt je dus niet tot slechts één enkel abonnement, maar vergelijk internet meerdere abonnementen met elkaar. En let daarbij dus niet alleen op de prijs, maar zeker ook op de snelheid van het internet.

Check beschikbaarheid glasvezel

Wanneer jij snel internet wilt hebben, doe je er goed aan ook naar de optie glasvezel te kijken. Tegenwoordig is dit nagenoeg overal beschikbaar. Glasvezel kenmerkt zich door de snelheid. Hierdoor is het internet veel sneller dan het ‘standaard’ internet dat je gewend bent. Vaak is het wel wat duurder, maar de snelheid maakt heel veel goed. Wil jij een nieuw internetabonnement afsluiten? Check dan de beschikbaarheid van glasvezel. De kans is namelijk groot dat er in jouw omgeving ook glasvezel in aangelegd. Is dit het geval? Kies van voor glasvezel. Hierdoor weet je namelijk zeker dat je altijd naar jouw favoriete (heavy) metal kunt luisteren, zonder dat de muziek telkens gepauzeerd wordt.

KPN draadloos internet met glasvezel is traag

Net als bij de aanbieders van ‘standaard’ internet, zit er ook veel verschil in de aanbieders van glasvezel. Maak ook hier niet de fout alleen maar op de prijs te letten. Een goedkoop glasvezel abonnement, brengt soms namelijk ook nadelen met zich mee. Zo is KPN draadloos internet met glasvezel traag. Traag internet wil je natuurlijk voorkomen, want dan kun jij nooit eens lekker naar jouw (heavy) metal luisteren. Let dus ook goed op de internetsnelheid wanneer je over wilt stappen op glasvezel. Dit internet is weliswaar een stuk sneller, maar per provider kan er nog aanzienlijk veel verschil zitten in de internetsnelheid.

listen to music

Goedkoopste mobiel abonnement met onbeperkt internet

Wil jij ook onderweg lekker naar jouw favoriete (heavy) metal kunnen luisteren? Dan moet je natuurlijk beschikken over een smartphone. Daarnaast is een internetabonnement van belang. Het kost je echter behoorlijk veel MB’s wanneer je dagelijks naar (heavy) metal luistert. Dit probleem is op te lossen door een grotere bundel aan te schaffen. Maar ja, dit kost natuurlijk ook weer extra geld. Wil jij altijd en overal naar muziek kunnen luisteren voor weinig geld? Kies dan voor het goedkoopste mobiel abonnement met onbeperkt internet. Dit kost je ten eerste weinig geld en je hoeft er daarnaast ook niet meer bang voor te zijn dat jouw MB’s op raken. Je hebt immers onbeperkt internet. Zo kun jij dus echt altijd en overal luisteren naar jouw favoriete (heavy) metal.

Frank BuitelaarFrank Buitelaar

In de jaren ’80 kwam ik voor het eerst in aanmerking met heavy metal. Ik was meteen helemaal verliefd op deze stijl. Als fervent muzikant besloot ik daarom zelf een heavy metalband te beginnen. Momenteel zijn wij nog steeds actief. Om mijn passie voor deze muziekstijl met jullie te delen, schrijf ik zo nu en dan iets op dit blog.